Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asicsin uusi linja tuo kadun tyylin ja suorituskyvyn
#1
Asicsilta on tullut uusi jalkineiden franchise. Yhdistämällä street-tyylisen esteettisen ja korkean suorituskyvyn tekniikka, uusi linja Asics, nimeltään Hypergel, tarjoaa päivittäin yöllinen mukavuutta ja valittaa.

Asics aloittaa lanseerauksen ensimmäisen Hypergel-Kenzen franchising-kengänsä kanssa yksinomaan salomon speedcross 4 Feet Locker Inc.: n kanssa. Saatavana huomenna, kengät vähittäiskaupassa 130 dollaria ja nenni ovat saatavilla sekä miehille että naisille. Huhtikuun one päivänä Hypergel-Kenzen on myös saatavilla Asicsin vähittäiskaupoissa.

Juhlissa julkaisu, urheilullinen brändi ja Footlocker myös yhdessä Asics brändi kumppani Steve Aoki erityiskampanjan, joka levitetään myymälöissä valtakunnallinen Foot Locker, Woman salomon speedcross 4 gtx, Footaction, Terre Sports, SIX: 02 ja Eastbay. Aoki nähdään myös "Steve in 24" -digitaalisisälläsarjassa olevissa kennoissa, jotka esittelevät DJ: n pysyvän elämäntavan 24 tunnin aikana.

Keskiviikkona 24 ja 25 päivänä maaliskuuta 2018 pidettiin noin 1000 osallistujaa yleisöstä, yhteisön urheiluseuroista, yritysjärjestöistä ja yhdistyksistä, mukaan lukien ASICS, Singaporen elintarvike- ja eläinlääkintäviranomainen, Cannon Singapore, sisäasiainministeriö, SAFRA ja StarHub. 10-ryhmiin ja kääntyi ratsastamaan yhteensä 88, eight km: n kolmen tunnin ajan yhdessä parlamentin puhemiehen Tan Chuan-Jinin kanssa ASICS Community Ultra Ekidenin kanssa. Singapore Community Games (SCG).

Tapahtuman aikana osallistujat kannustettiin myös tukemaan "In The Shoes" -liikkeeseen lahjoittamalla heidän lenkkitossut heikommassa asemassa oleville ja nuorille vaarille Singaporessa, jotka ovat intohimoisia urheilusta. Tapahtumasta kerätyt kengät lahjoitetaan erilaisille nuorisokeskeisille vapaaehtoisjärjestöille (VWO), salomon speedcross 3 kuten Autism Resource Center, Blossom World Society ja Care Corner.

Tämän lisäksi Unearthed Productions, PA: and yhteistyökumppani SCG 2018: lle, lahjoittaa 20 dollaria jokaisesta kahden päivän tapahtuman aikana kerätystä kenkäparista. Kerätty kokonaismäärä lahjoitetaan Autism Resource Centeriin.

Singaporen yhteisöpelien (SCG) järjestämän Kansalaisjärjestön (SCG) järjestämä rooli lisää vuorovaikutusta, ryhmätyötä sekä sosiaalista yhteenkuuluvuutta ja kansalaisten yhtenäisyyttä. Kilpailussa on ainutlaatuinen rakenne, jossa neljä juoksijoiden ryhmää on järjestettävä yhdessä samaan aikaan pitämällä kiinni johtoa.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)