Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mba Originals paljastaa Stan Smithin "Royal Pack"
#1
adidas Original kunnioittaa uuden sukupolven asics gel nimbus 19 Ed Smith siluettia neljän paketin julkaisuilla "Royal Pack". Pakkaus on suunniteltu näyttämään klassinen kenkä puhtaimmassa muodossaan. mba antaa Stan Smithille puhua itsensä tarjoamalla sitä yksinkertaisessa valkoisessa ja yksinkertaisessa mustassa värisävyssä, kullakin kultainen aksentti ja nude sisävuoraus. Molemmissa värisävyissä on tumma nahkainen yläosa. Samaan aikaan Ed Smithin kaksi muuta "Recon" -versiota vapautetaan, yksi valkoinen ja yksi sininen. Ed Smith Recon on suunniteltu tarjoamaan klassista tenniskenkää, jossa on hienostunut remasteroitu yksityiskohdat. Sekä Reconin uudet värit tulevat myös erikoispakkauksiin. Koko adidas Stan Smith "Royal Pack" on saatavana maailmanlaajuisesti 15. tammikuuta.

Pukeutunut valintasi Colonial Blue, Cream asics gt 2000 White-colored ja Scarlet Red. Kaikki kolme on rakennettu dekonstruoidulla leikkauksella, joka mahdollistaa enemmän ilmavirran jalkasi läpi. Bastante yksityiskohtia ovat synteettinen verkkokangas, jossa on Adiprene-välipohja lisäämään mukavuutta.

Koska sinulla ei ole koko päivän huolehtimalla verkosta huomattaville myynneille ja alennuksille, pyöristelimme parhaat tarjoukset, jotta voit tehdä ostoksia yhdellä sopivalla paikalla.

Tällä hetkellä voit säästää jopa 50% tonnia tyylejä Adidasin viimeisimmässä myynnissä. Olitpa etsimässä mukavaa juoksijaa kuten Extremely asics gel kayano 23 Boost, tennisklassikko kuten Ed Smith tai moderni elämäntapa sneaker kuten Pharrell Williams 'HU Tennis, suosittelemme poimimaan pari ennen kuin koko loppuu.

Adidaksen historiallinen Ed asics gel kayano 24 Smith -malli sai uuden muotokuvan nimeltä "Recon". Viimeisin iterointi nähdään kahdessa värivaihtoehdossa, joissa molemmat ovat laivaston ja valkoisia. Klassikkopelissä upon ylivoimaisia nahkahihnoja sekä yksityiskohdat, kuten kultainen brändäys kielellä ja Stan Smithin allekirjoitus, joka on sijoitettu pohjalliset.

Stan Smith on nähnyt monia elämiä ja iterointeja sen 40-vuotiaiden vuosien aikana, eikä adidaksia vieläkään ole tehty asettamalla tuoreita kierroksia yhdelle heidän kauneimmista siluetteistaan. Tämä äskettäin julkistettu identico klassisesta tenniskenkästä sisältää nahkaisen yläosan ja puhtaan mustan värin. Mikä asettaa kengän erillään alkuperäisestä Stan Smithistä on vaaleanpunainen, punainen ja vihreä kukka-kirjonta yli adidas-brändäys kielellä, mikä tarjoaa kirkkaan pop-kontrastin ja värin muulla tavalla mutattua klassista lenkkaritapaa.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)