Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zijn deze trendy 'papa schoenen' absoluut afzichtelijk of soort van verbazingwekkend?
#1
Voor een derde seizoen vindt Wang inspiratie uit fabrieksafwijzingen, fabricagefouten en onverwachte fouten pass away onvermijdelijk optreden tijdens een reebok club c 85 creatieproces. De collectie omvat afkeurings- en kwaliteitscontrolenormen omkring onvoorspelbare en unieke producten te maken.

De druppel zet zijn traditie voort van het remixen vehicle puma schoenen dames klassieke adidas-stijlen om iets te creëren dat vertrouwd en toch volledig nieuw aanvoelt. Elk stuk stelt nieuwe schoolstandaarden vast voor fabrieksinconsistenties met korrelige grafische afbeeldingen, ongelijkmatige afdrukken durante geprepareerde stoffen op rupsbanden en andere sportkleding. Jeder der items krijgen een gebrekkige makeover met 'fabrieks'-geïnspireerde motieven die uniek zijn voor elk stuk. Geen twee silhouetten zijn hetzelfde within de drop van dertien stuk.

De AW Monitor Top krijgt een onbedrukt 3-strepen motief langs hun mouwen. De AW Visual puma blanche Crew en AW Visual Jogg zijn een rebelse kijk op het trainingspak met kwaliteitscontrolemotieven die langs de rug en zijkant zijn gedrukt, en hun omgekeerde Adidas Trefoil.

Hun merken kwamen ook samen om de AW Bball Soccer-schoen bij te werken. De iconische adidas voetbalschoen heeft een upper within premium suede bovenop het adidas boost-middenzool en is actually afgezet in het grafische label van het seizoen. De sneaker komt within een oranje of zwarte colorway.

Om de lancering van drop one ght vieren, zullen Wang vans old skool platform durante speciale gasten via sociale media streamen terwijl se op weg gaan vehicle L. A. naar Coachella. De onvoorspelbare rit doorway de woestijn gaat together met het campagnethema vehicle het seizoen.

adidas Original door Alexander Wang Seizoen 3 wordt gelanceerd op 21 april bij geselecteerde retailers wereldwijd, adidas Original & Alexander Wang-vlaggenschiplocaties durante online.

Als je denkt aan de stijl vehicle je vader, dan is actually het waarschijnlijk dat u jezelf afvraagt "welke stijl" of gewoon een paar bekende stukken voorstelt: het lichte wasbroek die naar nieuwe hoogten is gehesen met behulp van het donkere leren riem, oude, comfortabele overhemden voor flanellen gepaard met ingestopte tshirts, en natuurlijk die schoenen. De klassieke papa schoenen. Ze zien er waarschijnlijk ongeveer zo uit:

Een is misschien moeilijk ght geloven, maar het lievelings, dikke, Michelin-achtige type schoenen van je vader heeft misschien een high-fashion tendency geïnspireerd, een die niet alleen is gekaapt doorway dure high-end designhuizen zoals Balenciaga, maar ook verkocht door merken als Nike pas cher, Under Armour en Brand new Balance.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)