Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adidas superstar
#1
ÿþDen nye Yeezy-model? Indeholder en blanding adidas sko af mesh, ruskind og lædermaterialer placeret i hele sin øvre del. Både den øverste og sålen er lavet i en neutral blush nuance, hvilket resulterer i en monokromatisk finish. Taler man om solen, er den slemt klæbrig adiprengummi sål? Der passer fint sammen med den nuværende farvesnitterbølge. Præsenteret på $ 200, se efter adidas Yeezy Desert Rat 500 Blush på adidas 747 Warehouse Street event under All Star Weekend i LA, den 16. februar. 

Adidas Ultra Boost X ($ 180), adidas AlphaBOUNCE Beyond? ($ 120), adidas Ultra Boost Laceless? ($ 200), adidas Ultra Boost X? ? Undye Pack har et blankt lærred, der fremhæver hver silhuettes materialer i deres rå og naturlige form.? Alle produkter bruger en lavbelastningsfremstillingsproces, der adidas nmd kræver mindre vand. Se efter adidas Running Undye Pack for at vælge vej til at vælge adidas forhandlere og adidas begynder den 10. februar. 

Adidas ruller ud det røde løber til adidas EQT Support 93/17, da vi bringer dig et officielt udseende (og adidas ultra boost udgivelsesdato) på den kommende Red Carpet Pack. Adidas EQT Support 93/17 Red Carpet Pack indeholder to forskellige farvelægninger af premium lifestyle runner fra adidas. Kom i dit valg af enten Core Black eller Matte Silver, hver sko har en stretch-tekstil og mesh øvre, der ledsages af ruskind og læder detailing. Det sorte par leveres med en sortforstået Boost mellemsål, og den matte sølv kommer med en hvid Boost mellemsål. 

Standout funktioner på James Harden s signatur sko omfatter Primeknit konstruktion på tå, et? adidas yeezy Tilpasses lacing system, et fuld længde Boost pude system og en traction ydersål med en forlænget hæl. Three Stripes branding er noteret på hælen, mens den vedhæftede tunge gav skoen en moderne og tæt pasform. Få et godt kig på alle farvågerne ovenfor og lad os vide, hvilket par du føler dig mest. Denne farveway af adidas Ultra Boost 4.0 blev præsenteret i efterårssæsonen, men den har ikke gjort sin vej til detailhandlere landsdækkende indtil for nylig. 

Derrick Rose line? Er ved at frigive den tidligere MVP s 9. signatur sko. Set til at falde i juli måned, her er et andet kig på adidas D Rose 9.Shown above, adidas D Rose 9 er lavet i et par farvelægninger, der inkluderer? Sort / Guld, Sort / Rød, Hvid / Sort og grå. Skoens konstruktion består af en Primeknit-vævet øvre accenteret af Three Stripes-brandingen på skoens laterale hældel. Skal du adidas superstar finde Bounce-teknologi til komfort i stedet for Boost, som de havde brugt på Rose-linjen til D Rose 7 og 8. 

Efter at have udgivet udelukkende hos et par adidas? Konsortiehandlerne sidste måned har adidas annonceret, at den innovative og spilskiftende FUTURECRAFT 4D vil udgive den 10. februar på verdens største detailhandler, mærke flagskibet placeret på 46th Street og 5th Avenue i New York City.? Adidas fans og løbende entusiaster har retfærdig og sikker adgang til denne yderst eftertragtede højtydende løbesko, og den globale sportswear-leder delte også planer om at udnytte sin [Image: adidas%20superstar-641kwf.jpg] nye adidas App til at håndtere alle reservationer for køb.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)