Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nike air force
#1
ÿþLunar cushioning har været en af nike air force de vigtigste innovationer, der kører Nike-præstation i løbet af de sidste fire plus år, men stigningen af modeller som LunarGlide og endda den nye Hyperdunk har taget en vis opmærksomhed væk fra det originale præsentationsstykke for denne space-age tech. I dag ser vi Lunar OG-serien opdateret med en af Hyperdunk + s nøglefunktioner, da Nike LunaRacer + 3 gør sit første udseende med Dynamic Fit Flywire-kabler, der krydser tværs af FlyKnit-ish-pusten. Som vi kan se med dette første eksempel, er designet bygget til komfort og åndbarhed, men kan stadig bryde halsen med farvekontrast i høj kontrast, og flere billeder venter lige på den anden side af dette spring. 

Efter lidt overraskelse i den Fireberry WBF-inspirerede udgave fortsætter Nike Sportswear sin FA12-udrulning på den klassiske basketballsilhouette stærkest forbundet med 1989, der ikke hed Air Jordan IV. Nike Air Flight 89 selv bærer sin vintage lige i navnet, hvis du ikke genkender fortællingens øjenvinger, mellemsålværktøj og klassisk luftboblepude. Dette nike air max thea mørke kongelige design holder i dag s trends ved at gå for det meste monokromatiske herunder en Aqua-sammenligning-inducerende krus accent skygge, og du vil finde dem tilgængelige i dag hos NSW forhandlere som Oneness. 

Efterfølgende på deres første sæt af #Approved videoer fortsætter Foot Locker med kampagnen. Denne gang sidder de sammen med NBA-stjernerne i promo-stykkerne for nike 97 at hugge det op på deres personlige historie med både basketball og sneakers. Chris Bosh minder om at overveje Nike Air More Uptempo, Russell Westbrook fortæller sin kærlighed til Nike Shox BB4, og James Harden husker at slukke et sommertidsspil efter sin første dunk, og Carmelo Anthony snakker om at få et par Air Jordan XI'er som en ung buck, og Kevin Love bryder ned trængsler for at være en femte grader med en størrelse på 15 fod. Klik igennem for de oprigtige interviews og lad os vide, hvilken er din foretrukne Foot Locker #Approved moment nedenfor. 

Dumt lys viste sig ikke at være et så godt navn, så adidas Basketball vendte tilbage fila disruptor til den skøre nomenklatur, der lettere formidler, hvordan sindssyg og let åndbar deres nye generation virkelig er. Den nye adidas Crazy Shadow indebærer, at vi reagerer på en vægtløs og ustoppelig kraft, og denne eksklusive makeup fra Eric Gordon-afspilleren går endnu længere ind i æteren med sit kaldenavn The Silencer emblazoned på dens footbeds. Denne moniker og dens placering ekko også det subtile EG-skript tesselleret over den øvre, den slags detaljer, der markerer denne sko ind og ud, og kræver et nærmere kig på billederne nedenfor. Lad os vide, hvordan de sammenligner med Crazy Light 2 og Derrick Rose s kommende Third-Striped sig og tag dig i dag. 

Det lader til, at Nike har gearet op til March Madness i år mere end normalt. Allerede vi har set specielle college farveveje af Metcon DSX Repper fra træningsafdelingen og fem team farveveje af Air Jordan 31 Low, og nu er NIKEiD klar til den største måned i college basketball med en række sneakers til rådighed med tilpasningsmuligheder for 13 af de største Nike-skoler. Inden for sæt af sneakers for at hjælpe dig med at repetere dine yndlingshold er nogle af klassikerne: Air Force 1 High, Mid og Low and Dunk High og Low, som hver kan tilpasses i teamfarver og logoer med specielle detaljer som chenille Swooshes. Skoleindstillingerne omfatter Alabama, Arizona, Connecticut, Duke, Kentucky, Michigan State, Ohio State, Oregon, Syracuse, Tennessee, Texas, Villanova og West Virginia. 

Air Max Day balenciaga triple s 2017 handler om Air Max 1. Det giver perfekt mening til at ære den første synlige Air Max sko i år, fordi dette Tinker-penned design fejrer 30 års banebrydende teknologi og kulturel betydning. Blandt alle de must-have AM1 dråber, der ankommer fra nu til 26. marts (atmos Retro, Masters of Air og OG bringbacks), Nike dropper en Air Max 1 Ultra 2.0 Air Max Day med datoen for den lavede -up ferie placeret på tungen. Disse minder om den første nogensinde Air Max Day-udgivelse tilbage i 2014, da Nike tabte [Image: fila disruptor-998cir.jpg] en volt-solet version af OG 1'erne med 3,26 på tungen.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)